ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Είμαστε μια εταιρία που δραστηριοποιείται εμπορικά από το 2001, επιλέγοντας και διανέμοντας στην ελληνική αγορά, ποιοτικά & υγιεινά προϊόντα διατροφής, δίνοντας έμφαση σε προϊόντα ψύξης & κατάψυξης. Οι βασικές κατηγορίες στις οποίες εστιάζουμε αφορούν πιστοποιημένα βιολογικά τρόφιμα, καθώς και προτάσεις vegan & delicatessen προϊόντων.

Σεβασμός στους ανθρώπους και στο περιβάλλον

Έχοντας πολυετή εμπειρία, επιλέγουμε τους συνεργάτες μας με κριτήρια που δεν καλύπτουν μόνο τις διατροφικές ανάγκες των καταναλωτών, αλλά σέβονται το περιβάλλον στις καλλιέργειες, τα ζώα στην εκτροφή τους και γενικά την φύση και την κληρονομιά της. Το αποτέλεσμα αυτό αντανακλάται, όχι μόνο στις συνεργασίες μας αλλά και στην ίδια την εταιρία, μέσα από τη φιλοσοφία & τις αξίες της.

Μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας

Βασικές αξίες είναι η εντιμότητα, η εμπιστοσύνη, η ακεραιότητά μας, καθώς και η δέσμευση προς τους πελάτες μας, για άμεση εξυπηρέτηση και παράδοση προϊόντων υψηλών προδιαγραφών. Μελετάμε την δυναμική της αγοράς και αναζητούμε συνεχώς νέες κατηγορίες προϊόντων, για να παρέχουμε διαρκώς προστιθέμενη αξία, στην ικανοποίηση των πελατών μας. Αυτό αντικατοπτρίζεται από την δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας.

Στο επίκεντρο οι δικές σας ανάγκες

Για εμάς κάθε πελάτης είναι μοναδικός και γι’ αυτό η εξυπηρέτησή του προσαρμόζεται στις δικές του, μοναδικές ανάγκες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟ