ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η συνεργασία μας με αξιόπιστους και υπεύθυνους παραγωγούς από ολόκληρο τον κόσμο μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας μία ευρεία γκάμα ποιοτικών προϊόντων διατροφής. Παρακάτω μπορείτε να δείτε μια ενδεικτική λίστα των παραγωγών με τους οποίους συνεργαζόμαστε καθώς και να περιηγηθείτε στα προϊόντα που παράγουν.

ΑΝΔΡΟΜΙΔΑΣ

Από το 1981, η Εταιρεία “Ανδρομιδάς” παράγει χειροποίητα προϊόντα, από Χοιρινά της Λακωνίας.Το βραβευμένο Σύγκλινο που καπνίζεται με ξύλα ελιάς & αρωματίζεται με Κρασί, Δάφνη, & Μπαχάρια & το χωριάτικο Λουκάνικο με θυμάρι και μικρά κομματάκια πορτοκαλιού.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ALPHA FOOD

Από βουβάλια και κατσίκια της λίμνης Κερκίνης, η εταιρεία Alfa Food παράγει ανώτερης ποιότητας γαλακτοκομικά προϊόντα: Βουβαλίσιο γιαούρτι με πολύ ωραία υφή, Βουβαλίσια Φέτα & Βουβαλίσιο Κασέρι, Κατσικίσιο Γιαούρτι, Κατσικίσιο Κασέρι.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΚΤΗΜΑ ΚΟΚΟΛΑΚΗ

Βιολογικά αυγά από το κτήμα της οικογένειας Κοκολάκη από το Μύρθια του νομού Ρεθύμνης. Μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία διατηρώντας την περιβαλλοντική της συνείδηση, συνδυάζει τους φυσικούς πόρους με την εφαρμογή υψηλού επιπέδου προτύπων στην παραγωγή κηπευτικών προϊόντων και αυγών βιολογικής γεωργίας. Παράγονται προϊόντα με φυσικές ουσίες και διεργασίες, έχοντας ως γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, την υγεία και την καλή διαβίωση των ζώων. Τα αυγά συσκευάζονται στο χέρι, σε φιλικές προς το περιβάλλον χάρτινες συσκευασίες, διατηρώντας την ποιότητα και την φιλοσοφία του κτήματος το οποίο παράγει προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας. Ένα κρητικό προϊόν το οποίο συνδυάζει την παράδοση με την βιολογική καλλιέργεια.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΡΟΙΔΩΝ ΓΗ

Από τα Καλογριανά Καρδίτσης μας έρχεται ο 100% Βιολογικός Φυσικός χυμός Ροδιού. Ο χυμός που δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία όπως βράσιμο ή προσθήκη συντηρητικών και γι’αυτό διατηρείται στην κατάψυξη. Μη παστεριωμένος, Μη συμπυκνωμένος. Παράγεται σε περιορισμένη ποσότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

“ΤΟ ΧΑΣΑΠΑΚΙ”

Η εταιρεία ‘’Το Χασαπάκι’’ ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1976 στη Ροδόπολη Σερρών. Δραστηριοποιείται με Βουβαλίσιο κρέας, καθώς και με αλλαντικά που παράγονται από 100% βουβαλίσιο κρέας & συμπληρώνονται από φυσικά αρωματικά και ελάχιστα μπαχαρικά, για να καταλαβαίνουμε τη γεύση του καθαρού κρέατος.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΦΑΡΜΑ ΠΑΠΑΜΑΡΙΝΟΥ

Η ιστορία της φάρμας Παπαμαρίνου ξεκινάει από το 1951, όταν στήνεται το πρώτο υποτυπώδες τυροκομείο στο Βώλακα Δράμας. 30 χρόνια αργότερα δημιουργείται ένα υπερσύγχρονο τυροκομείο στην Προσοτσάνη Δράμας, διευρύνοντας την γκάμα πέρα από το γνωστό τυρί Βώλακα, σε άλλα παραδοσιακά τυριά. Η φάρμα σήμερα παράγει μια πλήρη γκάμα βιολογικών γαλακτοκομικών προϊόντων.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΦΑΡΜΑ ΦΩΤΙΑΔΗ

Η οικογένεια Φωτιάδη από το 1925 είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την χοιροτροφία, η παράδοση αυτή αδιάλειπτα έφτασε στην 5η γενιά. Ο μαύρος χοίρος είναι αρχαίος κάτοικος της Μεσογείου. Εξημερωμένη φυλή και όχι αγριόχοιρος παρ’ ότι έχει ομοιότητες με αυτόν στην εμφάνιση, αποτελεί είδος προς εξαφάνιση μαζί με άλλες αυτόχθονες φυλές ζώων. Η ανάγκη για διαφοροποίηση του προϊόντος έδωσαν άλλη μια καινοτομία στο κρέας του μαύρου χοίρου Ολύμπου, εντάσσοντας στην διατροφή του τον εθνικό μας καρπό, την ελιά. Η διατροφή με την ελιά δίνει προστιθέμενη αξία στο κρέας τόσο στη γεύση, γιατί η ελιά έχει έντονα αρώματα, όσο και στη διατροφική του αξία.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

BIO ALLEVA

Η Ιταλική πρόταση στο καλό, γευστικό, βιολογικό κρέας. Η Bio Alleva με δραστηριότητα δεκαετιών, φροντίζει να μας προσφέρει προϊόντα υψηλής θρεπτικής αξίας: Πουλερικά (Κοτόπουλο, Γαλοπούλα), Μοσχάρι & Χοιρινό.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

CONTIMAX

Οι βιολογικοί Σολομοί μεγαλώνουν στα καθαρά νερά του Fjord ΒΑ του Bergen της Νορβηγίας (απέναντι από τα νησιά Shetland). Η διαρκής ελεύθερη κίνηση τους και η ιδιομορφία της περιοχής, τους δίνει τραγανή σάρκα και μία μεστή ελαφρώς γλυκεία γεύση. Είναι μία καθαρή και φυσική πηγή Ω3 λιπαρών οξέων.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

FELDER-DEMETER

Μια από τις μεγαλύτερες Γερμανικές Εταιρείες, που δραστηριοποιούνται στο χώρο των βιολογικών τροφίμων. Κάτω από την καθοδήγηση της Demeter (του καλύτερου πιστοποιητικού οργανισμού παγκοσμίως) καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα ειδών διατροφής: Λαχανικά, Φρούτα-Βατόμουρα, Πίτσες, Θαλασσινά.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

FRY’S

Η Vegan διατροφή, είναι παγκοσμίως μια συνεχώς αναπτυσσόμενη τάση.
Τα προϊόντα της νότιο Αφρικανικής Εταιρείας Fry’s, θεωρούνται συνολικά, τα πιο αξιόπιστα: Είναι νόστιμα, καλύπτουν μεγάλη γκάμα προϊόντων, έχουν χαμηλά λιπαρά, έχουν υψηλά ποσοστά πρωτεϊνών.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ