Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγονται

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται στο παρόν site, είναι τα εξής:

  1. Τα στοιχεία που συμπληρώνει ο επισκέπτης του site (πχ Ονοματεπώνυμο, Κινητό, Email), εφόσον αποφασίσει να επικοινωνήσει μέσω της φόρμας επικοινωνίας, προκειμένου να εξυπηρετηθεί.
  2. Τα στοιχεία που συμπληρώνει ο πελάτης του site (πχ Ονοματεπώνυμο, Κινητό, Email, Διεύθυνση, ΑΦΜ κτλ) προκειμένου να ολοκληρώσει τις αγορές του από το eshop μας.
  3. Η διεύθυνση διαδικτυακού πρωτοκόλλου (IP) της συσκευής του επισκέπτη, η οποία γίνεται αυτόματα μέσω των logfiles κατά την είσοδο του στο site. Η IP αποτελεί την μοναδική αριθμητική διεύθυνση της συσκευής του χρήστη και τα logfiles είναι αρχεία καταγραφής στον server όπου φιλοξενείται το site. Η καταγραφή γίνεται αυτόματα και δεν μπορεί να παρακαμφθεί καθώς γίνεται για λόγους ασφαλείας, όπως παραδείγματος χάρη για να προστατευτεί το site από κακόβουλες επιθέσεις.
  4. Πληροφορίες που συλλέγονται μέσω των cookies που εγκαθίστανται στην συσκευή του επισκέπτη, εφόσον συναινέσει στην χρήση αυτών κατά την είσοδο του στο site. Οι συλλεγείσες πληροφορίες εξαρτώνται από το είδος των cookies και μπορεί να συμπεριλαμβάνουν επιγραμμικά αναγνωριστικά στοιχεία ταυτότητας, βάση των οποίων επιτυγχάνεται η παρακολούθηση, καταγραφή και ανάλυση της διαδικτυακής συμπεριφοράς του χρήστη τόσο στον παρόν ιστότοπο, όσο και σε άλλους, προκειμένου να στοχευθεί διαφημιστικά βάση των ενδιαφερόντων και των προτιμήσεων του, στους ιστότοπους των συνεργαζόμενων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, διαφήμισης και ανάλυσης.Μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις κατηγορίες των cookies που χρησιμοποιούμε,στην “Πολιτική Cookies”.

Με ποιους μοιραζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα

  • Όσον αφορά τα στοιχεία που επιλέγει να εισάγει ο επισκέπτης στην φόρμα επικοινωνίας του site ή κατά την ολοκλήρωση των αγορών του στο e-shop, δεν έχουν πρόσβαση τρίτα μέρη.
  • Όσον αφορά την αυτόματη καταγραφή της IP του επισκέπτη μέσω των logfiles, αποδέκτες μπορεί να είναι πάροχοι υπηρεσιών δικτύων οι οποίοι χρησιμοποιούνται για την φιλοξενία του site μας.
  • Όσον αφορά τις πληροφορίες που συλλέγονται μέσω των αναγνωριστικών cookies, εφόσον συναινέσει στην χρήση τους ο επισκέπτης, κοινοποιούνται στα συνεργαζόμενα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαφήμισης και ανάλυσης, οι οποίοι χρησιμοποιούν τις συλλεγείσες πληροφορίες για λόγους στατιστικούς, διαφημιστικούς και αυτοματοποιημένης επαναστόχευσης.
  • Ενδέχεται να κοινοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα στις αστυνομικές αρχές και σε οποιαδήποτε άλλη αρμόδια διοικητική, δικαστική ή δημόσια αρχή σε εκπλήρωση νόμιμης υποχρέωσης ή στο πλαίσιο άσκησης νομίμου δικαιώματός μας.

Για πόσο καιρό διατηρούνται τα προσωπικά δεδομένα

Tα προσωπικά δεδομένα διατηρούνται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο αναλόγως του σκοπού, του είδους της επεξεργασίας ή/και των νομικών μας δικαιωμάτων ή υποχρεώσεων.

Τι δικαιώματα έχετε σύμφωνα με το νομικό πλαίσιο του GDPR

  • Δικαίωμα ενημέρωσης με διαφάνεια για το ποια προσωπικά δεδομένα σας συλλέγονται & πως χρησιμοποιούνται, μέσω της παρούσας Πολιτικής Απορρήτου
  • Δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά δεδομένα που έχουμε συλλέξει
  • Δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών πληροφοριών ή/και επικαιροποίηση αυτών
  • Δικαίωμα διαγραφής των παραπάνω δεδομένων (“δικαίωμα στη λήθη”)
  • Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων
  • Δικαίωμα στη φορητότητα των προσωπικών σας δεδομένων
  • Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων
  • Δικαίωμα ανάκλησης της ήδη δοθείσας συγκατάθεσής σας, για την επεξεργασία των δεδομένων που γίνεται με βάση τη συγκατάθεση.
  • Δικαίωμα να προβείτε σε καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή, Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Λ.Κηφισίας 1-3, Αθήνα, Τ.Κ. 115 23, +30 210 6475600, contact@dpa.gr)

Στοιχεία επικοινωνίας

Αν επιθυμείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ή να ασκήσετε τα δικαιώματα σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@biosmartgroup.gr.


Τελευταία Ενημέρωση Πολιτικής Απορρήτου

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου επικαιροποιείται όποτε είναι αναγκαίο. Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε, ανά τακτά διαστήματα, την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα δεδομένα σας.

 

Τελευταία ενημέρωση 26/03/20