ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ενημερωθείτε παρακάτω για το πώς μπορείτε να παραγγείλετε διαδικτυακά τα προϊόντα που επιθυμείτε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Αν προτιμάτε να υποβάλετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς ή εάν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τον προϊοντικό μας κατάλογο μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών στο 210.49.33.005 καθημερινές από τις 08.00 έως τις 16.00. Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1

Τρόπος παραγγελίας


Αρχικά θα πρέπει να συμπληρώσετε την Αίτηση Εγγραφής στο eshop μας προκειμένου να αποκτήσετε λογαριασμό πελάτη και κωδικό σύνδεσης. Κατόπιν μπορείτε να συνδεθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να επιλέξετε εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα που επιθυμείτε να παραγγείλετε. Αφού προσθέσετε τα προϊόντα στο “Καλάθι Αγορών” σας και συμπληρώσετε τα στοιχεία τιμολόγησης της επιχείρησης σας μπορείτε να υποβάλετε την παραγγελία σας.  

2

Τρόπος Πληρωμής


Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης ή μέσω Αντικαταβολής (εάν η επιχείρηση σας βρίσκεται εντός Αττικής). Αφότου λάβουμε την παραγγελία, θα αρχίσουμε να την ετοιμάζουμε και θα σας ενημερώσουμε για το τελικό κόστος των ζυγιζόμενων προϊόντων, το οποίο διαμορφώνεται κατά το ζύγισμα. Επίσης θα ενημερωθείτε σε περίπτωση που κάποιο από τα παραγγελθέντα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμο.

3

Κόστος Μεταφορικών


Η αποστολή παραγγελιών εντός Αττικής, πραγματοποιείται με ιδία μέσα και δεν χρεώνεται επιπλέον. Όσον αφορά την αποστολή παραγγελιών στην υπόλοιπη Ελλάδα, παραδίδουμε δωρεάν στην μεταφορική με την οποία συνεργάζεστε. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης της εταιρείας μας προκειμένου να μας ενημερώσετε σχετικά με την μεταφορική στην οποία επιθυμείτε να παραδώσουμε την παραγγελία σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ